Kansarm en Kwetsbaar

Type  
Reset Filters
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

x items gevonden

Nieuws

No items found.

Buitenland Projecten

Mikolo Ny Aina

Onderwijs voor kansarme kinderen
Land Of Canaan

Future Stars (Youth Work Cape Town)

"Onze missie is het discipelen van jeugd uit de sloppenwijken van Kaapstad. Dit doen wij door het bouwen van langdurige relaties en mentorschap. Wekelijks zien wij de jongeren tijdens de voetbaltrainingen, tijdens de Bijbelstudie- en emotiegroepen en de jeugdavond."
Miranda & Mansour

Koningsstijl

De meeste koningsstijlen doen hun werk, anders dan hun naam doet vermoeden, in alle bescheidenheid en bijna onzichtbaar. Daar, waar in een dak verschillende balken samen komen, zorgt de koningsstijl voor de verbinding.
Marcel, Tineke, Ivanna, Juda en Eliam Bruintjes

Engage the Isolated

Met ons schip de 'Amazing Grace', en de zeilboot 'Legacy" varen we langs de kust om de geisoleerde visserscommunities en eilanden te bereiken met het envangelie en medische zorg.
Lianne de Ruiter

Amecet Children's Home

We reiken uit naar kinderen die hulp nodig hebben: HIV+ kinderen, babies die hun moeder verloren na de bevalling en kinderen die in een crisis zitten.
Els van Teijlingen met haar 2 Oegandese dochters Mary en Helen

Gevangenis en Straatwerk

Door Engelse lessen in de jeugdgevangenis, relationeel straatwerk en trainingen binnen Jeugd met een Opdracht helpen we mensen te begrijpen wie ze zijn in God.
Geú en Gerdien

Ikhaya Lothando

Als crisis opvang voor jonge misbruikte meisjes, willen we een veilige plek bieden voor hen die dat niet hebben en door een kind te helpen, helpen we de familie en zo ook de gemeenschap.
Jozien Koelewijn