Brazilië

Het land van uitbundige vieringen

Ywamcornerleft
Ywamcornerright

Zending in Brazilië speelt een cruciale rol bij het voorzien in de behoeften van een samenleving die worstelt met secularisme, terwijl ze ernaar streeft gemarginaliseerde gemeenschappen te bereiken met het evangelie. YWAM zet zich actief in om arme en dakloze mensen die op straat leven te bereiken door hen praktische hulp, liefde en een boodschap van hoop te bieden. YWAM streeft er ook naar om het evangelie te brengen aan de inheemse stammen in het Amazone-regenwoud, waarbij het belang wordt erkend van het behoud van hun culturele erfgoed en het delen van de transformerende kracht van Christus' liefde. YWAM is ook een van de belangrijkste drijfveren achter het sturen van de grootste zendingsbeweging van de huidige Brazilianen.

Het land van uitbundige vieringen
Amerika's
Brazilië
Het land van uitbundige vieringen
Brazilië
Het land van uitbundige vieringen
Brazilië

Zendingswerk in

 

Brazilië

x Zendingdproject(en)

Rescue House

Uitreiken naar mensen in nood in de jeugdgevangenis, op straat en in sloppenwijken
Rebecca en Claudino dos Santos

Gevangenis en Straatwerk

Door Engelse lessen in de jeugdgevangenis, relationeel straatwerk en trainingen binnen Jeugd met een Opdracht helpen we mensen te begrijpen wie ze zijn in God.
Geú en Gerdien
Geef aan onze zendingsprojecten in

Brazilië

Om te geven aan specifieke projecten, navigeer naar het het specifieke project waar u aan wil geven en klik op 'geef aan dit project'.