Verenigde Staten

Het land van de vele vrijheden

Ywamcornerleft
Ywamcornerright

Het Amerikaanse christendom is nog niet zo heel oud maar is een van de leiders in zending en aanbidding. Amerikaanse gelovigen hebben een sterke traditie in het uitzenden van missionarissen om het evangelie wereldwijd te verspreiden en zo een positieve impact te hebben op gemeenschappen in nood. Ze omarmen verschillende aanbiddingsstijlen, van traditioneel tot hedendaags, en koesteren een geest van toewijding en lofprijzing. Nog steeds zijn er opwekkingen in het land zoals de Asbury Revival.

Het land van de vele vrijheden
Amerika's
Verenigde Staten
Het land van de vele vrijheden
Verenigde Staten
Het land van de vele vrijheden
Verenigde Staten

Zendingswerk in

 

Verenigde Staten

x Zendingdproject(en)

Zendelingen Debriefing

Ons doel is zendelingen begeleiden in hun debriefing en het aanreiken van handvatten, zodat ze met voldoende veerkracht effectief zijn (en blijven!) in de bediening waartoe God hen geroepen heeft.
Jolanda Blevins-Karelse

Discipleship BIBLE School international

Discipelschap Bijbelschool (DBS) is om studenten een basis van bijbelkennis te geven voor een leven lang bijbelstudie en -toepassing.
Jo en Leesha van Bakel

Media en Evangelie

Wij willen christenen trainen die hart hebben voor verhalen vertellen en voor de filmindustrie, of zij nu media willen gebruiken om het Evangelie te verspreiden, of zout en licht willen zijn in de seculiere filmindustrie.
Jolinde van Dijk

YWAM Worship

Lesgeven, aanbidding leiden, mentoren van jonge/nieuwe leiders en zendelingen.
Belinda Kuhn - vdLoo
Geef aan onze zendingsprojecten in

Verenigde Staten

Om te geven aan specifieke projecten, navigeer naar het het specifieke project waar u aan wil geven en klik op 'geef aan dit project'.