Discipelschap Training School

De Discipelschap Training School (YWAM-DTS) is een training ervaring van zes maanden, met als centrale doel het kennen van God en Hem bekend maken. Het is een fulltime training, onderverdeeld in twee delen: De les- en zendingsreis. Dit is jouw eerste stap in zending.

Speerpunten

De speerpunten van de DTS van Jeugd met een opdracht komen terug in de verschillende onderwerpen waarover les wordt gegeven door sprekers vanuit de hele wereld. Onderwerpen zijn o.a.:Karakter van God, Jezus en het kruis, Discipelschap, Identiteit, Relaties, Zending, Evangelisatie, Geestelijke strijd, Heilige Geest, Gods stem verstaan, Gebed en voorbede, Geestelijke oorlogsvoering, Bestemming en roeping


01
Lesfase
Eerste 3 maanden

Lesfase

Verlang jij naar een levens veranderende ervaring en vernieuwing in je leven? Leer God beter kennen, wordt dieper geworteld in Hem, leer Gods stem verstaan, duik in Zijn Woord en ontdek Zijn roeping voor jouw leven.

Je zult leren van sprekers die les komen geven, van het wonen in een leefgemeenschap en je krijgt de kans om de dingen die je leert direct in praktijk brengen.

02
Zendingsreis
3 maanden op pad

zendingsreis

De groep zal opsplitsen in kleinere outreach teams en met jouw team ga je 3 maanden naar het buitenland.

Tijdens jouw zendingsreis zul je een cross-culturele ervaring beleven, door in een ander land in de praktijk te brengen wat je in de lesfase hebt geleerd. Dit omvat ook het delen van het evangelie door onderwijs, drama, sport, praktisch bezig zijn en hulpverlening. Tijdens de zendingsreis krijg je de gelegenheid om over God te delen met mensen in een land waar je waarschijnlijk nooit eerder geweest bent.

03
Locaties
leefgemeenschappen

Locaties

Je kunt een DTS volgen op de Veluwe in Heerde, tussen de windmolens in de Alblasserwaard of in hartje Amsterdam.

04
Open Dag
Groeien in je relatie met God, breidt je kennis en ervaring uit.

Ervaar wat een DTS is

Tijdens de open dag zullen we je meer vertellen over DTS. Praat met mensen die op dit moment een DTS doen en volg een inspirerende les. Er zal een fantastische spreker komen om jou wat informatie te geven en zullen we afsluiten met een Q&A, waar je al je vragen kan stellen.
En maak je geen zorgen; geen vraag is te raar of te gek.Klinkt goed, of niet dan?