Hier groei jij in het geloof

Jeugd met een Opdracht is de plek om jouw relatie met God te verdiepen, aan jezelf te werken en je roeping te ontdekken in onze gespecialiseerde Christelijke opleidingen.

Omdat jouw relatie met God is de hoogste prioriteit heeft.

En daarom is het belangrijk om daar tijd, aandacht en ruimte aan te besteden.
We hebben een breed aanbod van (bijbel)scholen en gespecialiseerde vervolgopleidingen die jouw relatie met God helpen te verdiepen en jouw vaardigheden en talenten tot bloei laten komen zodat je deze kan inzetten voor Zijn Koninkrijk

YWAM biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke en geestelijke groei. Of je nu kiest om een trainingsprogramma te volgen, medewerker of vrijwilliger te worden, je krijgt de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, te groeien in je geloof en een verschil te maken in de wereld.

01
Discipelschap Training School
Doe een DTS van 6 maanden

Discipelschap Training School

De DTS is een cursus van zes maanden die is ontworpen om je te helpen groeien in jouw relatie met God en jouw leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Het programma omvat een lesfase van drie maanden, waar je leert van ervaren zendelingen en leraren, gevolgd door een zendingsreis van drie maanden, waarin je het geleerde toepast in een interculturele omgeving.

02
Vervolgopleidingen ( na je DTS)
Second level Course

Vervolgopleidingen

Na het voltooien van je DTS kun je je inschrijven in een van YWAM's Vervolgopleidingen om je vaardigheden en expertise op een bepaald gebied verder te ontwikkelen. YWAM biedt scholen op het gebied van aanbidding, counseling, media en meer.

03
Staflid
Groeien temidden van een werk- en leefgemeenschap

Kom werken bij YWAM

Maak van zending je werk. Kom en versterk ons team als staflid in Nederland of in het buitenland. Als staflid werk je samen met andere zendelingen en leiders om de organisatie te leiden en haar missie te ondersteunen. Medewerkers krijgen de kans om hun leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Je kan ook groeien binnen JmeO door vrijwilligerswerk te doen bij een van zijn bedieningen. JmeO heeft bedieningen over de hele wereld, dus er zijn waarschijnlijk mogelijkheden om in uw omgeving te dienen.

03
Lange termijn / HBO opleidingen
Groeien in je relatie met God, breidt je kennis en ervaring uit.

Volg een internationale Associate, Bachelor of Master opleiding

YWAM's internationale universiteit de University of the Nations biedt verschillende christelijke opleidingen aan op HBO niveau.