Ontdek jouw roeping in de zending

Heb je een tussen jaar of heb je een roeping om de zending in te gaan? YWAM zorgt dat jij kan gaan!

Stel jezelf in dienst van God en zie wat Hij doet in jouw leven

Ga op korte of lange termijn zendingswerk doen en zie in een verandering in de levens van anderen en in jouw eigen leven.

01
Korte termijn/YWAM DTS
Doe een DTS van 6 maanden

Discipelschap Training School

De Discipelschap Training School (YWAM DTS) biedt zes maanden de mogelijkheid om dieper te groeien met God en de wereld te beïnvloeden, allemaal in een gemeenschapsomgeving. Ontdek een DTS die bij je past.

02
Korte termijn/Zendingsreis
Een paar weken kennismaken met zending

Ga op Zendingsreis

Of je interesse nu uitgaat naar constructie, geneeskunde, sport, kunst, compassie, evangelisatie of al het bovenstaande, YWAM NL heeft een zendingsreis/mogelijkheden voor je. Er zijn reizen in en buiten Nederland voor jongeren, volwassenen, gezinnen en kinderen, programma's voor kerken en je kunt ook met je jeugdgroep of volwassenengroep gaan.

03
Korte of Lange Termijn/ Vrijwilliger
Voltijd of deeltijd vrijwilligerswerk

Kom doe Vrijwilligerswerk

Besteed tijd aan het bouwen van een huis voor zending, loodgieterswerk, het ontwerpen van een website, koken of een van de vele andere banen naast YWAM's fulltime missionair- zendingswerkers.

03
Lange termijn / Wordt Zendeling
Je levensroeping uitleven op het zendingsveld

Jij bent een Missionair- Zendingswerker

Heb jij het verlangen om op avontuur te gaan met God? De wereld in te trekken om Zijn Koninkrijk te bouwen? Misschien naar die plekken gaan, waar niemand gehoord heeft over Jezus? Waar begin je? Wat moet je allemaal doen om goed te vertrekken?

Daarom zijn wij hier om jou te helpen bij de sprong naar wereldzending.