Ons DNA

Waarom YWAM

God kennen en Hem bekend maken

Waarom YWAM

Er zijn veel redenen om betrokken te raken bij Jeugd met een Opdracht (JmeO)! Hier zijn er een paar:

De Grote Opdracht vervullen:

YWAM is toegewijd aan het vervullen van de Grote Opdracht door het Evangelie te delen met degenen die het nog nooit eerder hebben gehoord. Door deel te zijn van YWAM, kun je deel uitmaken van deze belangrijke missie en een verschil maken in de levens van mensen over de hele wereld.

Gemeenschap:

YWAM is een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde gelovigen die een passie voor zending en evangelisatie delen. Door lid te worden van YWAM, word je onderdeel van een ondersteunende en bemoedigende gemeenschap die je zal helpen groeien in je geloof en je zal ondersteunen in je zendingswerk.

Impact:

Via YWAM kun je een echte impact maken in de wereld door de liefde van Christus te delen en tegemoet te komen aan de praktische behoeften van de mensen om je heen. Of je nu in een rampenbestrijdingsproject werkt of met een onbereikte bevolkingsgroep werkt, je kunt deel uitmaken van het maken van een tastbaar verschil in de wereld.

Discipelschap en training:

YWAM biedt een scala aan discipelschap- en trainingsprogramma's, waaronder de Discipelschap Training School (DTS), die je kunnen helpen je geloof te verdiepen en te groeien als christen. Je zult ook praktische vaardigheden en ervaring opdoen die kunnen worden toegepast in je toekomstige bediening en carrière.

Interculturele ervaring:

YWAM biedt kansen om te werken en te dienen in een verscheidenheid aan culturele contexten over de hele wereld. Dit kan een ongelooflijk verrijkende en eye-opening ervaring zijn die je perspectief kan verbreden en je begrip van andere culturen en bevolkingsgroepen kan verdiepen.

Over het algemeen biedt YWAM een unieke en uitdagende kans om te groeien in je geloof, anderen te dienen en een verschil te maken in de wereld. Als je een passie hebt voor zending en evangelisatie, kan YWAM de perfecte plek voor je zijn om mee te doen!