Discipleship BIBLE School international

Het beëindigen van Bijbelarmoede in de wereld en het beëindigen van Bijbelanalfabetisme in het Lichaam van Christus.

-155.993011
Discipleship BIBLE School international
Verenigde Staten
Amerika's
19.647369
-155.993011
Discipleship BIBLE School international
Verenigde Staten
Amerika's
-155.993011
Over dit project

Discipelschap Bijbelschool (DBS) is om studenten een basis van bijbelkennis te geven voor een leven lang bijbelstudie en -toepassing.

De Discipelschap Bijbelschool (DBS) streeft ernaar om een gemeenschapsomgeving te creëren waar gelovigen een basis van Bijbelse kennis en gereedschappen kunnen ontvangen voor een leven lang Bijbelstudie en -toepassing. De Bijbel Teacher School (BTS) rust de staf van de DBS uit met onderwijsvaardigheden en bouwt een platform voor netwerken, het ontvangen van visie en bemoediging voor vermenigvuldiging."

Jo en Leesha van Bakel
Project Werkers

Jo en Leesha zijn sinds 1980 in YWAM. Jo deed zijn Discipleschap Training School (DTS) op Heidebeek en begon daarna met zending in Hong Kong. Leesha uit Maleisië deed haar DTS in Singapore en daarna een School of Evangelism (SOE) in Honolulu en begon haar bediening in Taiwan in 1982. Jo voegde zich bij haar in 1985 en ze trouwden in 1986. Ze hebben nu twee prachtige volwassen zonen: Jozua en Johan, die allebei DTS en DBS hebben gedaan. Jo pionierde de YWAM basis in Taipei, met DTS en een koffiehuis voor evangelizatie, ""the Rock"". In Kona leidde Jo de School of Bliblical Studies (SBS) en in 2012 richtte hij de DBS op en in 2023 de BTS.

Stuur ons een bericht/bemoediging
Website
vanbakel2000@yahoo.com

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van Discipleship BIBLE School international.