Koningsstijl

Verbonden zijn en in verbinding brengen

28.652880
Koningsstijl
Roemenië
Europa
44.177269
28.652880
Koningsstijl
Roemenië
Europa
28.652880
Over dit project

De meeste koningsstijlen doen hun werk, anders dan hun naam doet vermoeden, in alle bescheidenheid en bijna onzichtbaar. Daar, waar in een dak verschillende balken samen komen, zorgt de koningsstijl voor de verbinding.

We zien dat armoede en alle oorzaken en gevolgen daarvan, mensenlevens kapot maakt. Maar Jezus kwam om leven te geven! Dat willen we laten zien door verbonden te zijn en in verbinding brengen.

Reclaimed

Jezus trok dagelijks op met zijn discipelen. Door zo veel tijd samen door te brengen, door samen te eten, te werken, door verhalen te horen over het koninkrijk, door samen te bidden gingen deze mannen steeds meer op Jezus zelf lijken. Met dat ideaal beeld zijn we Reclaimed begonnen. Dit is een kleine onderneming, waar we jongens houtbewerking willen leren en door samen op te trekken willen we laten zien wie Jezus is. We zijn nog in de opstart fase, dus we zien er naar uit wat God door dit werk heen gaat doen.

Jongerenwerk

Samen met een ander stel zijn we een jeugdgroep begonnen. Onze jongeren groeien op in een moeilijke omgeving waar ze niet vaak positieve worden horen. Maar het is heel gaaf te zien hoe ze genieten van een positieve omgeving en hongeren naar meer van God.  Het is ons verlangen deze jongeren te zien opgroeien tot een licht voor hun eigen omgeving en ver daar buiten. Daarom komen we twee keer in de week samen om uit de bijbel te leren en plezier te hebben. Elk jaar doen we met hen een kamp of outreach en verder zijn een aantal van hen al betrokken bij ons kinderwerk.

Marcel, Tineke, Ivanna, Juda en Eliam Bruintjes
Project Werkers

Sinds 2019 zijn Marcel en Tineke met hun kinderen werkzaam binnen YWAM Constanta. Marcel is timmerman en installatie monteur en heeft jaren bij een installatiebureau in Nederland gewerkt. Tineke heeft als verpleegkundige en persoonlijk begeleider gewerkt met verschillende doelgroepen. Samen kregen zij steeds meer het verlangen om naar Roemenie te gaan en daar als zendelingen te gaan werken. Zo zijn zij als gezin vertrokken en komt die practische achtergrond nu heel goed van pas.

Stuur ons een bericht/bemoediging
Website
marcelbruintjes@gmail.com

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van Koningsstijl.