Toerusting en Onderwijs

Type  
Reset Filters
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

x items gevonden

Nieuws

No items found.

Bedieningen

No items found.

Buitenland Projecten

Staff Rogaland

Het toerusten van jongeren van het bestuderen van de bijbel zodat zij dat aan andere mensen kunnen doorgeven. Hierdoor kunnen zij ook beter gesprekken aangaan, Jesus leven meer imiteren en meer volgens de bijbel leven.
Daniel & Kristine Bel

Media en Evangelie

Wij willen christenen trainen die hart hebben voor verhalen vertellen en voor de filmindustrie, of zij nu media willen gebruiken om het Evangelie te verspreiden, of zout en licht willen zijn in de seculiere filmindustrie.
Jolinde van Dijk

Equip Bolivia

Equip staat voor TOERUSTEN: het overbrengen van kennis, ervaring en expertise aan anderen en hen begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei op diverse gebieden.
Familie Farfan Bakels

The King's Lodge

Het helpen leiden van de Discipelschap Training School. Hierin staat evangelisatie, hulpverlening en training centraal. Daarnaast wordt er ondersteuning verleent op verschillende departementen binnen de basis
Marlinde Bredewout

Membercare India

Het werk als Member Care Provider en ook als counselor heeft als doel om zowel lokale als buitenlandse zendelingen ondersteuning te bieden, zodat zij gezond, veerkrachtig en effectief in het leven kunnen staan.
Anne (pseudoniem)