Equip Bolivia

Het TOERUSTEN van personen op zowel geestelijk als lichamelijk vlak met als doel het bijdragen aan een heldere, stabiele, rijpe en eerlijke maatschappij waarin het individu zijn/haar waarde onderkent gebaseerd op een gezonde identiteit.

-63.179161
Equip Bolivia
Bolivia
Amerika's
-17.783279
-63.179161
Equip Bolivia
Bolivia
Amerika's
-63.179161
Over dit project

Equip staat voor TOERUSTEN: het overbrengen van kennis, ervaring en expertise aan anderen en hen begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei op diverse gebieden.

Op geestelijk gebied noemen we het ook wel "equipping the saints" (Ef. 4:12) om christenen te stimuleren en toe te rusten om met hun eigen gaven en talenten God te dienen en anderen en de maatschappij tot zegen te zijn. Op gezondheidsgebied noemen we het ook wel "equipping the disabled" omdat Iris' focus ligt op het opbouwen en/of herstellen van de identiteit en waarde van lichamelijk gehandicapten en het bevorderen van hun participatie in de Boliviaanse maatschappij.

Joel is sinds 1999 betrokken bij Jeugd met een Opdracht en leidt de trainingsbasis van Jeugd met een Opdracht in Santa Cruz, Bolivia. Zijn passie is christenen toerusten op het gebied van in-depth bijbelstudie en zijn hart ligt ook bij het verminderen van de hedendaagse bijbelarmoede. Daarnaast ligt zijn focus ook bij leiderschapsontwikkeling en het stimuleren en bewaken van de lange termijn visie van Jeugd met een opdracht op zowel lokaal alsook regionaal gebied.

Iris ondersteunt de trainingsbasis in Santa Cruz op verschillende gebieden zoals bv. aanbidding, financiële administratie e.a. Daarnaast zet zij zich met haar beroep als revalidatiearts en haar muzikale talent in om de Boliviaanse maatschappij te bereiken om daar Gods liefde handen en voeten te geven.

Familie Farfan Bakels
Project Werkers

Joel heeft sinds 1999 diverse scholen gevolgd bij Jeugd met een Opdracht in Bolivia en Chili waaronder de Discipelschap Trainings School, de Counseling School, School of Biblical Studies, Titus Project en de Leadership Development Course. Daarnaast heeft hij een Bachelor degree in Theologie. Iris heeft in Nederland de opleiding tot revalidatiearts gevolgd en afgerond. Daarnaast heeft zij bij Jeugd met een Opdracht de DTS en de Bible Core Course afgerond. Ook heeft zij op muzikaal gebied een uitgebreide formatie en ervaring.

Stuur ons een bericht/bemoediging
Website
team.equip.la@gmail.com

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van Equip Bolivia.