Membercare India

Ga en Breng Goed Nieuws, Bevrijding en Vreugde, gedreven door Gods Liefde

78.962883
Membercare India
India
Azië
20.593683
78.962883
Membercare India
India
Azië
78.962883
Over dit project

Het werk als Member Care Provider en ook als counselor heeft als doel om zowel lokale als buitenlandse zendelingen ondersteuning te bieden, zodat zij gezond, veerkrachtig en effectief in het leven kunnen staan.

Anne is onderdeel van het Member Care netwerk in Zuid-Azie en leidt een Member Care team in het gebied waar zij woont en werkt. Met regelmaat geeft ze les in Member Care trainingen die op verschillende plaatsen in India worden georganiseerd.

Anne (pseudoniem)
Project Werkers

Anne is Nederlandse en opgegroeid in Zeeland. Ze heeft HBO-V gestudeerd en daarna een aantal jaren in het ziekenhuis gewerkt. Haar interesse voor zending begon al op jonge leeftijd. Ze heeft in 2008 haar DTS op Heidebeek gedaan en is vanaf September 2009 full-time bij JmeO Heidebeek gaan werken als DTS-staff voor 2 jaar. In die tijd is duidelijk geworden dat India het land is waar ze naar toe wil. Na een tijd van voorbereiding is Anne in 2012 verhuisd naar India om daar met JmeO te dienen. Inmiddels is Anne getrouwd met een Indier en beleeft plezier in het cross-culturele leven. In 2017 heeft ze een Member Care Training gevolgd en daarnaast ook een training in counseling.

Stuur ons een bericht/bemoediging
Website
membercare@protonmail.com

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van Membercare India.