Staff Rogaland

Het disciplen van jonge mensen door de bijbel en het samen leven.

5.644690
Staff Rogaland
Noorwegen
Europa
58.882210
5.644690
Staff Rogaland
Noorwegen
Europa
5.644690
Over dit project

Het toerusten van jongeren van het bestuderen van de bijbel zodat zij dat aan andere mensen kunnen doorgeven. Hierdoor kunnen zij ook beter gesprekken aangaan, Jesus leven meer imiteren en meer volgens de bijbel leven.

Daniel is gestart met het werken met de DTS'en, hij heeft met twee scholen gewerkt en heeft een deel van een outreach geleid in 2021 en een volle outreach in 2022. Sindsdien is Daniel bezig geweest met het praktische gedeelte achter de schermen, denk hierbij aan auto's, IT en geluid en andere technische dingen.

Komend seizoen gaat Daniel met de BCC (Bible Core Course) werken, dit is een bijbelschool van drie maanden, om hiermee studenten dichter bij God te brengen door middel van de bijbel. Hier krijgen de studenten ook tools om de bijbel te bestuderen, waar je best diep gaat, maar ook om les te geven en te spreken als in een preek.

Kristine heeft met twee BCC's gewerkt en werkt nu in de dag opvang van de basis. De dagopvang is voor de basis staff zodat zij tijdens het werk niet op hun kinderen hoeven te passen. In de dagopvang zijn zij bezig met het discipelen van de kleinste kinderen. De leeftijden verschillen tussen een paar maanden oud en een paar jaar oud.

Daniel & Kristine Bel
Project Werkers

Daniel en Kristine zijn in de zomer van 2023 getrouwd en waren beide al actief in YWAM Rogaland. Zij wonen dan ook samen in de buurt van Sola (waar de basis is). Daniel is sinds 2020 in YWAM Rogaland en Kristine sinds 2022. Daniel is van Nederland en Kristine is van Noorwegen. Daniel is 28 jaar oud en Kristine is 21. Zij zijn met verschillende dingen binnen de basis bezig over de jaren, deels met scholen en deels op de achtergrond.

Stuur ons een bericht/bemoediging
Website
danielopmissie@gmail.com

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van Staff Rogaland.