The King's Lodge

Knowing God and make Him Known.

-1.465382
The King's Lodge
Engeland
52.520489
-1.465382
The King's Lodge
Engeland
-1.465382
Over dit project

Als staff van The King's Lodge houd ik mij vooral bezig met de Disciple training school. Hierin staat evangelisatie, hulpverlening en training centraal. Daarnaast dien ik de basis door werken op een van de verschillende appartementen

In de Disciple training school krijgen de studenten les in verschillende onderwerpen. Elke week een ander onderwerp met een andere leraar. In de les-fase zal je focus liggen op het kennen van God, Zijn Woord en Zijn wereld. Je zult op zoek gaan naar transformatie, een vernieuwde geest en persoonlijke groei. Je leert niet alleen van leraren, maar ook van het gemeenschapsleven en praktische training. Tijdens de outreach-fase kan je klas uiteen vallen in teams om God in de wereld te dienen. Je krijgt de kans om je capaciteiten te ontdekken terwijl je relaties aangaat en het goede nieuws van Jezus deelt. Vaak doe je dit in een ander land met een andere cultuur en taal.

Marlinde Bredewout
Project Werkers

Ik heb in 2022 de 'word and worship DTS' in Uk gedaan. In juli 2022 heb ik de DTS Equip gedaan in Amsterdam. Waarna ik eind november ben terug gegaan naar YWAM 'The King's Lodge' in Nuneaton. In januari 2023 staff ik de 'word and worship DTS'.

Stuur ons een bericht/bemoediging
Website
marlinde.bredewout@thekingslodge.org

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van The King's Lodge.