The Tribe

Reaching the remote by boat!

131.303571
The Tribe
Indonesië
Azië
-0.993269
131.303571
The Tribe
Indonesië
Azië
131.303571
Over dit project

The Tribe reikt uit naar onbereikte bevolkingsgroepen.

We willen dit doen vanuit The Tribe Hub, een aposto-monastieke leefgemeenschap van zendingswerkers, werkers in opleiding, vrouwen en jongeren in nood en gasten. We zijn in een pioniersfase waarin we op dit moment de plannen hiervoor aan het uitwerken zijn.

Christus, Creativiteit & Cultuur

Door de kerk geschiedenis heen is God's woord verspreidt door middel van creativiteit en cultuur. Door Keltische kruizen, geïllumineerde handgeschreven bijbels, Psalmen, gezangen en Poëzie werd het woord van God zichtbaar in samenleving. Hoe ziet dat vandaag de dag eruit in zowel de moderne Westerse cultuur en zowel onbereikte stammen met eeuwenoude tradities en ritualen?

Leefgemeenschap

Ons doel is om een leefgemeenschap te starten waar er zowel geleerd als gewerkt wordt. Deze zendingsbasis wordt het landingspunt voor zendelingen.

We zullen in verschillende bedieningen werkzaam zijn:

  • Onderdak, trauma verwerking en werk bieden aan vrouwen en jongeren uit een verleden van misbruik.
  • Training op het gebied van geestelijke vorming, trauma verwerking en bevrijding.
  • Studio en leer- werk plek op het gebied van dans, design en creatieve beroepen in keramiek, textiel, grafische en digitale vormgeving.

YWAM Ships

Op dit moment mede-coördineren en faciliteren we de opzet van YWAM Ships in Indonesië. Net zoals de MAF ( Mission Aviation Fellowship) zending ondersteunt naar moeilijk te bereiken plekken, is YWAM Ships bedoeld om de allerlaatsten te bereiken met het Evangelie. In dit geval op eilanden ver weg zonder vliegvelden. 

Het doel is om door middel van cultuur gevoelige evangelisatie en hulpverlening mensen bekend te maken met Jezus Christus.

We gaan dit doen door:

  • Creatieve Bijbel (vertaal) projecten
  • Evangelisatie campagnes door dans, kunst en cultuur.
  • Faciliteren van gespecialiseerde zorg en operaties voor bv. gespleten gehemelte, brandwonden etc.


Mike, Lin en de boys
Project Werkers

Wij zijn de familie Prince! Geruim 15 jaar zijn wij zendingswerkers bij Jeugd met een Opdracht. We zijn beiden getrainde counselors en hebben een passie voor creativiteit. Samen met onze twee kinderen is het dan ook onze missie om schoonheid te brengen in God's gebroken wereld. We hebben onder andere gewerkt met straatkinderen, armen in sloppenwijken, transseksuele prostituees, getraumatiseerde jongeren en hen die bevrijding en genezing nodig hebben.

Stuur ons een bericht/bemoediging

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van The Tribe.