Step out Japan

Stap uit Japan reikt uit naar Japanners; een van de grootste onbereikte volkeren ter wereld.

132.455292
Step out Japan
Japan
Azië
34.385204
132.455292
Step out Japan
Japan
Azië
132.455292
Over dit project

Het omarmen van Jezus door de Japanners, met hun vriendelijke en liefdevolle hart als potentieel krachtig instrument voor zending, kan een transformatie betekenen voor de Grote Opdracht.

De meeste mensen kennen Hiroshima als de plaats waar de atoombom viel. Sindsdien is Hiroshima herbouwd en is nu een bloeiende stad met ruim 1,5 miljoen mensen. Maar ook al is de stad fysiek herbouwd, geestelijk is zij onaangetast gelaten door de meeste zendingsorganisaties.

Mensen kennen Jezus niet, en ze worden nog steeds belast met pijn uit het verleden. Wij gaan in de tegenovergestelde geest en brengen leven waar dood was. Wij geloven dat Hiroshima een sleutelstad is om genezing in Japan en verzoening te zien tussen naties. Het is tijd dat deze “Stad van de Vrede”, zoals ze vaak wordt genoemd, vrede kent die niet van deze wereld is, maar echte vrede die van Jezus komt.

Onze visie:

1. Evangelisatie en discipelschap. We willen een Disciple Making Movement.

2. Training. We willen lokale gelovigen toerusten door middel van training.

3. Lokale kerken. We willen ons verenigen en samenwerken met de lokale kerken.

4. Bruggen. We willen een brug zijn voor zendelingen naar Japan en daarbuiten van Japan naar de rest van de wereld.

Sebastiaan & Yui van Dijk
Project Werkers

Toen wij, als twee individuele singles, onze interculturele zendingstraining kregen, werden we allebei geroepen om in Japan te dienen en een nieuw YWAM team in Japan te pionieren op een plek waar nog geen mensen het evangelie deelden. We zijn in 2019 in Japan aangekomen. Nu zijn we in Hiroshima, getrouwd en met een prachtige zoon genaamd Jozef. We zijn in 2023 samen met onze andere stafleden begonnen met de nieuwe YWAM basis.

Stuur ons een bericht/bemoediging
Website
ywamhiroshima@gmail.com

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van Step out Japan.