ShapingHearts

De huidige generatie van jeugd hongerig te maken voor God, op een hoger niveau te krijgen in praktische een geestelijke skills en bovenal ze klaar te maken voor een opwekking!

14.745660
ShapingHearts
Duitsland
Europa
51.016418
14.745660
ShapingHearts
Duitsland
Europa
14.745660
Over dit project

Worship/aanbidding, aan leren van praktische vaardigheden, en mobilsieren van jeugd voor de zending.

Aanbidding met hart en hand

Worship/aanbidding is de hoofdfocus van ShapingHearts. Daarnaast leiden we jongeren op met nieuwe praktische vaardigheden door middel van klussen en reparatie projecten te geven tijdens de workduty's van hun opleiding bij YWAM.

Jeugd mobilisatie

Ook organiseren we meerdere tours naar Nederland om volwassenen en jeugd te mobiliseren/enthousiasmeren voor zending en het koninkrijk van God, dit doen we door naar basisscholen en middelbare scholen te gaan maar ook jeugdgroepen, Alpha's noem maar op!

Persoonlijke missie project werker

Mijn missie statement klinkt heel mooi en filosofisch maar om deze woorden meer uitleg te geven: Mijn bediening ligt sinds ik 16 ben bij jeugd, niet in een specifiek land maar overal waar God mij zend. Zo heb ik mogen dienen in onder andere: Brazilie, Thailand, Polen, Albanie, Ethiopie, Duitsland, Irak en hopelijk nog meer! Ik vind het prachtig om jongeren enthousiast voor God te zien, verlangend naar meer van hem. Romeinen 08:19 zegt: "Met reikhalzend verlangen immers verwacht de schepping het openbaar worden van de kinderen van God". Dit is zo'n krachtige tekst de wereld wacht op ons op jeugd die iets draagt wat de schepping niet heeft, Zijn liefde en aanwezigheid!

Damian van der Linde
Project Werkers

Damian van der Linde komt uit Oldebroek, Gelderland. In 2010 was hij met mijn familie geëmigreerd naar Namibie voor de zending. Dit verliep anders dan verwacht, na een halfjaar waren zij terug in Nederland. Sindsdien heeft hij een hart voor zending. Jaren later werkte hij veel met jeugdgroepen en kerken om jeugd te mobiliseren voor het evangelie doormiddel van jeugddiensten, Alpha groepen en noem maar op. Buiten dat om is Damian een elektrotechnisch engineer en vind hij het geweldig om praktisch bezig te zijn, om kennis/skills op te doen of om het door te geven. Ook heeft hij een groot hart voor Worship en het organiseren van evenementen.

Stuur ons een bericht/bemoediging
Website
damian.vanderlinde@ywamherrnhut.com

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van ShapingHearts.