Nehemiah Project

Het Nehemiah Project heeft als doel kinderen en jongeren te laten groeien in hun karakter, zelfvertrouwen en vooral in hun relatie met Jezus Christus.

21.443991
Nehemiah Project
Zuid Afrika
Afrika
-34.115216
21.443991
Nehemiah Project
Zuid Afrika
Afrika
21.443991
Over dit project

Wij delen Gods liefde, herstellen hoop en helpen levens op te bouwen door middel van omvattende duurzame projecten, vooral gericht op de jeugd in de achtergestelde wijk Roodewal.

De kinderen in de achterstandswijk Roodewal in Worcester, Zuid-Afrika, leven temidden van armoede, bendegeweld, drugs- en alcoholmisbruik en racisme. Vaders zijn vaak afwezig.Jezus zei: ""Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat Ik u geboden heb, in acht te nemen.""Dit is wat wij doen onder die jonge generatie.

Wij helpen hen te ontdekken wie zij zijn als geliefde kinderen van God, en dit ook uit te leven. We zien hen groeien in karakter, zelfvertrouwen en vooral in hun relatie met Jezus Christus. Zij doorbreken de negatieve generatiecyclus van alcoholisme, drugsgebruik, geweld en armoede.

Het Nehemiah Project heeft een dagelijk na-schools programma, met onder andere:

  • Sport en spel
  • Huiswerkbegeleiding
  • Bijbelstudie
  • Seksuele voorlichting en hygiëne
  • Uitstapjes en zomerkampen
  • Mentoring van het dagelijks leven maar vooral in hun persoonlijke relatie met Jezus

Wilfred en Christine Reurink
Project Werkers

Christine Reurink is geboren in Indonesie, maar groeide op in Nederland. Zij studeerde Creatieve Therapie, Muziekonderwijs en Viool. Toen zij elf jaar was, merkte zij al een roeping voor zending. Alhoewel ze al verschillende korte zendingsreizen maakte, was het nog niet de juiste tijd om de zending in te gaan. Ze werkte als muziek lerares van 1999 tot 2015 en was erg actief in de kerk als aanbiddingsleider en jeugdleider. Begin 2016 is Christine met haar man Wilfred en twee kinderen de zending in gegaan, waar ze samen leiding geven aan het Nehemiah Project, en in het Base Leadership Team van YWAM Worcester mogen dienen. Wilfred Reurink is afgestudeerd als Building Engineer en na 15 jaar fulltime in de bouw te hebben gewerkt, bouwt hij nu aan mensen! Wilfred heeft verschillende korte zendingsreizen gemaakt, ook met de jeugdgroep van de kerk waar hij en Christine leiding aan mochten geven. Hij heeft een passie voor het discipelen van jongeren. Naast het Nehemiah Project en het Base Leadership Team, geeft hij leiding aan de afdelingen Financien en Onderhoud bij YWAM (Jeugd Met Een Opdracht) Worcester."

Stuur ons een bericht/bemoediging
Website
nehemiahprojectsa@gmail.com

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van Nehemiah Project.