Jucum/Ywam Lima Brazos Abiertos

De visie van het project is om families te herstellen met de principes van de Bijbel en de Grote Opdracht uit te voeren zoals Jezus deze gaf in Mattheus 28:19-20.

-76.990170
Jucum/Ywam Lima Brazos Abiertos
Peru
-11.936051
-76.990170
Jucum/Ywam Lima Brazos Abiertos
Peru
-76.990170
Over dit project

Het project “Brazos Abiertos” van Jeugd met een Opdracht betekent: geopende armen. Het project bestaat uit een christelijke school, een kerk met verschillende bedieningen en de basis.

De christelijke school bestaat uit de peuter- en de basisschool van in totaal 9 klassen met ongeveer 20 leerlingen per klas.De kerk heeft iedere zondag een dienst en elke woensdag is er een gebedsdienst.Daarnaast zijn er verschillende huiskringen, discipelschapscursussen, vrouwenochtenden, mannenavonden, programma’s voor kinderen en tieners. En vele andere activiteiten met het doel om de mensen bij Jezus te brengen en families te herstellen met de principes van de Bijbel.De “Basis” van het project is het ondersteunen van de school en de kerk en daarnaast ontvangen we regelmatig (DTS) teams en vrijwilligers en zullen o.a. ook de DTS training gaan geven.

Willem & Erna Vedder-Turkstra
Project Werkers

Wij zijn Willem en Erna Vedder-Turkstra, getrouwd in 2004 en sinds juni 2015 zijn wij zendelingen in de sloppenwijken van Lima, Peru bij het project Brazos Abiertos van Jucum/Ywam. Wij hebben geen eigen kinderen maar mogen een geestelijke vader en moeder zijn voor vele kinderen, tieners en volwassenen. We hebben beiden een DTS gedaan en hebben verschillende gaven en talenten en zijn o.a. betrokken bij de school, de kerk en de basis.

Stuur ons een bericht/bemoediging
Website
jesus_christ_our_saviour@hotmail.com

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van Jucum/Ywam Lima Brazos Abiertos.