Engage the Isolated

Engage the Isolated, End Bible Poverty Now

-106.411140
Engage the Isolated
Mexico
Amerika's
23.249414
-106.411140
Engage the Isolated
Mexico
Amerika's
-106.411140
Over dit project

Met ons schip de 'Amazing Grace', en de zeilboot 'Legacy" varen we langs de kust om de geisoleerde visserscommunities en eilanden te bereiken met het envangelie en medische zorg.

Schepen bediening

Als de Ships ministry hebben wij de visie om de meest geisoleerde plekken langs de kust van Mexico te bereiken met het evangelie en medische zorg.

Wij hebben zelf een klein medisch team op onze base en een aantal andere stafleden die fulltime binnen onze ministry werkzaam zijn. Daarnaast werken wij met teams van vrijwilligers die voor een kortere tijd ons in deze missie willen dienen.

Bijbelvertaalproject OMT

Sinds kort is Lianne daarnaast ook ingezegend in de rol als 'connector' voor OMT wat Oral Mother Tongue betekend en dit houdt in dat zij zich inzet voor het beëindigen van de bijbelse armoede binnen het prachtige land van Mexico waar over 400 verschillende talen en dialecten gesproken worden. De meerderheid van deze talen hebben geen bijbel in hun eigen taal en vaak kunnen de communities niet lezen of schrijven. Ik geloof dat God een persoonlijke God is die alle talen van de volken spreekt en dat is waar ik me voor inzet.

Lianne de Ruiter
Project Werkers

Ik word gezien als een toegewijde, avontuurlijke, liefdevolle jonge vrouw. Ik ben geboren en getogen in Nederland en opgegroeid als tweede kind in een gezin van 6. ik ben een jaar of zes als verpleegkundige werkzaam ben geweest gespecialiseerd in de Neurologie. In mijn zomers heb ik ontwikkelingswerk in verschillende landen in Afrika gedaan waar ik enorm van heb genoten. Hier heb ik de passie voor missions ontwikkeld en in 2019 besloot ik om een DTS te doen in Mazatlan Mexico. Hier ben ik in 2020 fulltime als staff gaan werken in het 'Ships department'.

Stuur ons een bericht/bemoediging
Website
lianneinmissions@gmail.com

Geef aan dit project

Steun het zendingswerk van Engage the Isolated.