RFLX Camp

Worship - Chillen - God

RFLX Camp
Jongeren
Worship - Chillen - God
August 5, 2024
RFLX Camp
Jongeren
Worship - Chillen - God
August 5, 2024

Over

RFLX Camp

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Wil jij deze zomer een supervette week beleven waarin je God beter leert kennen, gave spellen doet en met je (nieuwe) vrienden kan chillen? Dan is het RFLX Camp zeker iets voor jou!

Tijdens het RFLX Camp, staat er een gevarieerd programma voor je klaar. We gaan de diepte in tijdens de diensten, worship en small group tijden. Daarnaast is er genoeg tijd voor veel fun tijdens leuke activiteiten en spellen.

Het RFLX Camp wordt georganiseerd vanuit Jeugd met een Opdracht Heidebeek en No Apologies. De bijbelse waarden van Jeugd met een Opdracht zullen dan ook de basis zijn van hoe wij in het camp met elkaar om willen gaan en hoe we bepaalde dingen doen. Dat betekent dat iedereen welkom is tijdens het Camp, en het niet uitmaakt welke achtergrond je hebt, gereformeerd, evangelisch en moslim of niet gelovig. Wel is het zo dat we tijden zullen hebben van input waarin Jezus centraal staat en we Hem aanbidden. We verwachten dat, als je je aanmeld voor het camp, je actief mee zal doen in alle programma onderdelen

Details

Lokatie

Heidebeek

Focus

Jongeren

Start datum

August 5, 2024

Eind datum

August 9, 2024
youthcamp@ywam.nl
+31 0578 216000
Mussenkampseweg 32, 8181 PK Heerde
Website

Meld je nu aan voor

RFLX Camp